Tinas blogg

Tinas blogg

Hinder och stoppklossar

StartPosted by Tina Tue, July 30, 2013 11:37:00
Det är lätt att vi ibland hamnar i en återvändsgränd eller så är det en stort hinder mitt framför min näsa som jag inte riktigt lyckas ta mig förbi. Kanske det får mig att suck å nä och så stannar jag kvar och väntar och ser om kanske hindret har lust att försvinna av sig själv eller om jag kan hitta någon omväg.


Jag är där titt som tätt och det sköna är nu när jag verkligen förstår vad det är som stoppar mig och vad som hindrar mig. Det är inte något oformbart jo kanske till en början så känner jag att nähä nu är det något i min väg suck.


Ibland förstår jag inte att det här hindret har funnits där länge och jag har redan försökt smita förbi eller bara ignorera det, men så går det inte utan se där ja där är den igen och ler mot mig. Kommer du ihåg mig?


Tänkt en dag, kanske i morgon eller när något annat har ordnat sig då ska jag ta nästa steg, men se där nä det går inte för hindret som jag inte tagit tag i står fortfarande där och ler mot mig eller ler det illvilligt. Du kommer inte förbi mig eller du får inte bort mig förrän du tar tag och reder ut mig.


Utmaning å sa en lyssnare en gång det börjar bli uttjatat. Tack sa jag då måste jag hitta ett annat ord fast jag menar samma sak, men ändå får fart på dina tankar på ett positivt sätt och inte uttjatat.


Alla vet vi att vi måste själva ta tag i våra problem och att alla andra tycker det är så enkelt och det är bara att...... jo då tänker jag jo jag vet, men det går ändå inte.


Hur jag ska lösa mitt hinder min bula på vägen är något jag själv måste vilja och även måste förstå varför den är där och tycker att hallå det här måste du bara lära dig eller förstå.


Jag kan inte bara säga att jag inte vill och kan ibland utan det är bara en ursäkt för något jag egentligen vill och borde göra för mitt eget bästa, men det går bara inte och jag får inte till det.


Men ge det tid och va uppmärksam och försök förstå varför hindret är där och väntar på dig att bli löst som en korsord en gåta. Våra liv är ingen enkel rak väg utan det går hit och det går dit. Det går upp och det går ner, men det är ändå en spännande resa även om jag ibland blir sååååååååååå otroligt less både på livet och på mig själv. Jaha ja här är jag sååååååå roligt suck, men så kommer en annan dag och jag är i sjunde himlen.


Så hur tar du hand om dina bumpor i din väg?

  • Comments(0)//blogg.friskoteket.eu/#post262