Tinas blogg

Tinas blogg

Baka en mässa

StartPosted by Tina Wed, July 31, 2013 18:19:25
Idag har jag suttit här framför min dator och jobbat med Må bra dagen i Kalix Folkets Hus i stort sett hela dagen. Tänka sig när man bara ska pusta lite och fixa lite och så tar det massa tid!


Det ska påminnas, det ska uppdateras på hemsidan och facebooksidan. Det ska bjudas in på facebooksidor och det ska kollas hit och det ska kollas dit och det ska letas lite fler utställare som kan vara intresserade.


Till slut skrek magen att nu får det vara nog nu måste jag få mat och jag började bli lite yr i bollen. Så det var bara att ta en paus och äta lite mat, men så var jag igång igen.


Det är mitt 4e år som medarrangör av Må bra dagen och det är oerhört roligt och det är också en känsla att vi måste bli ännu bättre i år.


Vad saknades förra året och hur kan vi bli bättre. Det är som sagt var lite fix hit och lite fix dit och det är att leta lite här och det är att leta lite där. För oss som arrangerar Må bra dagen så gör vi allt för att hålla ner våra kostnader så vi kan ta en billig peng av våra utställare och det både underlättar och ger svårigheter, men vi lär oss eftersom.


I år samarbetar vi med Konferanser Norrbotten som bokat in Tina Thörner och det ska bli kul att erbjuda något mer till våra besökare och vi jobbar även på att näringslivet i Kalix ska bli lite mer delaktiga.


Så att baka en mässa tar tid och ibland måste man låta den vila och jäsa till sig lite innan det är dags att sätta den i ugnen, men den 7 september då är den redo och då hoppas jag vi ses!

  • Comments(0)//blogg.friskoteket.eu/#post264