Tinas blogg

Tinas blogg

Våga njuta

StartPosted by Tina Sun, August 04, 2013 10:57:41
Att komma ut i dansvärlden är en härlig utmaning och jag växer hela tiden. Fortfarande vissa gånger och vissa stunder får jag kämpa med mig själv att våga våga våga lite mer och njut njut njut! Njut för sjutton njut precis NU!


Ibland kan jag försvinna i mina tankar då jag blir kvar och inte blev uppbjuden. Ett nederlag eller? Ibland blir jag ledsen och jag undrar varför blev jag kvar, men idag bryr jag mig inte lika mycket som för ett år sedan.


Idag kan jag stället ställa mig eller sätta mig och bara njuta av dom andra som dansar och bara uppleva en härlig danskänsla. Jag blir bara så glad att här får jag vara och ta del av denna upplevelsen tillsammans med alla dessa.


Jag kan bara sitta där och se alla underbara dansstilar och jag kan se hur vissa par bara bjuder på en underbar känsla även till mig. Jag kan känna hur jag börjar bubbla av glädje och inse vilken tur jag haft som hamnade mitt i detta.


Idag är jag också tacksam över att min oro har släppt och jag kan bara njuta. För ett år sedan oron att blir jag uppbjuden, vågar jag bjuda upp, kommer det här att gå bra eller kommer jag att vara som ett stolpskott. Idag bestämmer jag mig varje gång för att ha roligt och bara njuta, men visst ibland snubblar jag på min egna tankar och jag blir orolig för en stund, men så andas jag och så kör vi igen.


Jag ser flera som är där jag var för ett år sedan och är ute på staplande steg och jag ser dom som har hängt med i många år. Det allra roligaste är att ålderspannet är så stort och där åldern inte är ett hinder. Här kan du ta med dig dina barn och barnbarn för åldern är från 18-80 så helt enkelt underbart.


Varje gång finns min utmaning med mig att alltid bjuda upp en helt ny. Det gör att min dansgemenskap växer och växer så idag så är det helt klart fler jag känner igen än fler som är nya för mig. Något som är otroligt roligt och jag ser fram emot en härlig kväll med många härliga danser.


Snart är sommardanserna slut och jag kände nu på morgonen å nu vill jag lära mig mer nu vill jag börja gå kurs igen. Hösten ser härlig ut och det blir både fortsättningskurser och nya kurser som jag anmält mig till och det ska bli kul. Visst är det en enormt härlig känsla att få dansa på loge, men inomhus slipper man mygg :).Så fundera inte längre utan anmäl dig till en dansskurs! Jag såg på "får jag lov" med Jennifer Loopes och Rickard Geer igår kväll igen. Den är så bra mitt i sin vardag så klev han av tåget och hamnade på en kurs i dans och han insåg hur kul det var. Det är kul det är vansinnigt roligt och så alla underbara människor. Jag är så tacksam så oerhört tacksam. Längtar redan nu efter nästa tillfälle!


  • Comments(0)//blogg.friskoteket.eu/#post265