Tinas blogg

Tinas blogg

Måndag igen

StartPosted by Tina Mon, August 05, 2013 10:54:34
Då var det dags det är måndag igen! Kanske första dagen på jobbet efter semestern, kanske första dagen på semestern, kanske mitt i semestern eller så har du bara jobbat på hela sommaren lång.


Måndag måndag måndag många tycker att måndag är en svår dag, en jobbig dag och man måste ta sig upp och det är jättelångt till helgen.


Men tänkt vad spännande egentligen en helt ny vecka, en helt ny dag, en helt ny möjlighet, en helt ny blank sida i din bok din livsbok!


Vem vet vad som har visat sig innan dagen har kramat om John Blund.


Varje dag är unik, varje dag kan ha sin tjusning, varje dag är som en gåva till oss. Fast ibland är det svårt och vi väntar, men vad väntar jag då på?


Måndag en härlig dag, en vacker dag. Tänkt att få heta måndag och få stå först i kön hela tiden. Söndag är ju faktiskt sist i veckan, men vem har sagt att måndag ska vara först och söndag sist. Börja veckan med fredag och avsluta med torsdag?


Jag börjar jobba på fredag en härlig liten mjukstart och så får jag helg helt klart snabbt inpå. Då känns det inte så långt och länge, men ändå skönt och komma till jobbet för folk har fredagsstämning.


Det är skönt med möjligheter och det är skönt med måndag en ny underbar dag. Underbara måndag, med den iställningen kan man aldrig veta vad som kan erbjudas. Tänkt vad härligt!


Go måndag på er!

  • Comments(0)//blogg.friskoteket.eu/#post266