Tinas blogg

Tinas blogg

Vill göra lista!

StartPosted by Tina Sun, August 11, 2013 11:33:28
Innan jag blir 50 eller innan jag blir pensionär då vill jag göra.......


Vi kom in på det jag och min kompis när vi satt och surrade igår. Det vi båda var helt klart överns om är att varför vänta och vem vet hur livets vägar tar oss kanske vi inte ens bli pensionärer.


Det är dags att ta lite beslut och kanske beslut som hängt där i luften som vi inte riktigt vill ta tag i ännu.


Jag var på behandling i veckan och hon sa det till mig "Du har många saker som du inte tar tag i. Du behöver ta lite beslut". Jo, sa jag det vet jag och det är vissa saker i livet som blir tydligare och tydligare "Hur vill du göra med det här egentligen det är dags att ta beslut och ta tag i det tiden börjar vara inne nu".


Det är lätt och det är en hel del som vi gärna inte vill ta tag i just nu och så rinner tiden iväg och så blir vi ledsna över oss själva att varför tog jag inte tag i det.


Det både jag och min kompis var mycket glada över var att vi tog tag i vår dansönskan och se vart vi är idag, men det finns mer på listan och vissa saker ligger i pipelinen som man säger i vissa fackspråk.


Dom börjar bli mer synliga för ögat och dom börjar pocka på min uppmärksamhet att nu börjar det bli dags. Hur ska du göra nu?


Vad vill jag göra innan jag blir 50 jag har dryga tre år kvar och jag har önskningar och det börjar bli dags att se över listan och det börjar bli dags att ta tag i vissa önskningar för att målet ska nås. Tiden går fort och vem vet och vill jag verkligen det här numera. Kanske det var en önskan för ett tag sedan så finns den kvar?


To do listan är viktig att pricka av, utvärdera och uppdatera. Livet förändas och så även jag.


Ser fram emot en spännande och utvecklande höst. Hoppas du har den inställningen på din höst också?

  • Comments(0)//blogg.friskoteket.eu/#post267