Tinas blogg

Tinas blogg

Nu laddar vi

StartPosted by Tina Sat, August 31, 2013 09:07:50
Nu är det bara en vecka och knappt en timme kvar tills MÅ bra dagen i Kalix Folkets Hus går av stapeln för 9 året i rad.


Jag har förmånen att vara medarrangör för 4e året och det är 3e året som fokus är att må bra!


Vad är det att må bra? Kan det vara att få sitta och sticka vantar eller att göra smycken, kan det vara att få gå till kyrkan eller att få en härlig klassisk massage. Kanske det är att ändra sin kosthållning eller skaffa en hund. Kanske är det att ställa in den mentala hörapparaten på en mer positiv frekvens.


Jag om du frågar mig vad innebär det att må bra. Ja, då är mitt svar att det beror på vem du frågar och om du frågar mig personligen, så beror det också på vart jag befinner mig i livet.


Jag har lärt mig under min resa att lyssna inåt och förstå bättre vad jag kan göra för att må bra. Just idag behöver jag en vilodag och kommer att softa i soffan och kolla tv-program som jag spelat in. Det är för mig en underbar avkoppling och om laddning av min ork för en ny intensiv vecka.


Idag tar jag det lugnt, i morgon kommer jag ta en härlig prommenad och det är också att må bra för mig och rensa hjärnan. På måndag mår jag bra av att få gå till jobbet och sen gå på buggkursen. Ja att må bra innebär många olika saker, men i sin helhet är det att lyssna inåt och förstå sig på sig själv lite bättre så jag kan hitta saker som får mig att må bra.


Så vill du ha tips på hur du kan må bra och sen också smittas av just må bra baciller då ska du boka in nästa lördag i Kalix. Gå på stan, ta en fika och sen komma till Folkets Hus och bara mysa runt.


Vad får dig att må bra en sån här underbar och härlig lördag? Jag hoppas det är flera saker och saker du har möjligheten att göra.


Vi ses nästa lördag!

  • Comments(0)//blogg.friskoteket.eu/#post268