Tinas blogg

Tinas blogg

Punka som punkt!

StartPosted by Tina Sun, October 13, 2013 11:14:28

Blev förskyld när jag var på UGL kursen i förra veckan, men det gick bra jag var med och det var otroligt spännande och utvecklande. Inte så konstigt att kroppen bromsade mig för att inte gasa för hårt i min utveckling. Så är livet har jag insett, men finns det bevis? Nä, men för mig är jag bevis så det räcker.


Den här helgen var det dags för mässa i Piteå och jag skulle delta, men så ville det sig inte. Jag har jobbat och så har jag vilat så mycket jag har orkat under veckan, men jag var helt klart seg och ingen större ork att förbereda mig för en härlig och rolig mässa.


Nä, men jag måste försöka. Jag tar en dag i taget och hoppas nu att rösten skulle hålla för jag har varit hostig och rejält hes, men jag har låtit sämre än jag känt mig. För jag har känt mig rätt ok fast det har slitit på mig att hosta.


Nå, upp och hoppa lördag morgon och hej och hå så segt, men till slut blev jag klar och kände mig det här kommer gå bra. Så kommer jag ut till bilen och där satte punka på höger bak stopp för min tripp till Piteå och mässan. Jag bara satte mig på en ställning som är bredvid bilarna och sa jaja nu går jag in och sover, men först ringde jag min kollega som jag skulle dela monter med och sa ni får klara er utan mig.


Livet är roligt för med punkan satte den punkt för mässan för min del. Jag var inte klok nog att sätta punkt och då får livet hjälpa till. Det är inte första gången, minns en gång jag skulle på en boxgympakurs i Stockholm över dagen och jag bodde i Tranås. Jag var inte alls sugen när det var dags att fara och nä inge kul vill inte vill inte, men klubben hade betalat kursen så jag måste iväg det här blir bra. Jag kommer till tågstationen och vad händer jo då tåget är en timme försenat. Jag går hem och sover det är inte meningen att jag ska gå kursen så är det bara. Livet är roligt det satte punkt och jag kände mig också lättad.Ibland sätter livet rejält punkt för oss för vi kan inte sätta punkt för oss själva. Just nu håller jag på att fundera över mina mål och hur jag ska fortsätta vidare med allt som jag har på min palett.


Jag älskar att föreläsa och inspirera så jag hoppas att livet istället sätter foten på gaspedalen och att uppdragen rullar in fler än det erjuder mig just nu. Det är så otroligt underbart att få stå framför en grupp och föreläsa. Det är en boost och jag blir så glad när jag upptäcker att i alla fall en där mina ord väcker tankarna till liv. Tänkt att mitt liv, mina erfarenheter och mina möten med människor som jag formar i ord kan väcka andra till ett mer positivt tänkande och ett liv som kan få mer mening. Där självkänslan får väckas till liv och där jag ställer tankar på kant och jag tar tag i mina odågor till dåliga vanor och dåliga tankevanor.


Det är mitt liv, mina möjlighetern, men också mitt liv. Var dag har en mening så även mitt. Varför vänta tills i morgon, när jag kan börja redan idag.


Ett litet steg och en stor förändring kan ske med resten av din livsresa. Vågar du?

  • Comments(0)//blogg.friskoteket.eu/#post270