Tinas blogg

Tinas blogg

Våga vägval

StartPosted by Tina Wed, December 25, 2013 12:20:28

Ibland undrar jag om jag skulle välja en väg som kanske vore lättare, men vad är lätt och vad är en svår väg?

Inte trodde jag att jag skulle vara där jag är idag för 17 år sedan då jag valde att ändra mitt liv och våga leva med ett ansvar, att våga leva och ta för mig av möjligheterna som faktiskt fanns där!

Ibland kan jag undra var vissa möjligheter finns för jag kan inte se dom och jag kan inte känna möjligheten till dom. Jag har så mycket jag känner att jag saknar och längtar efter, men jag vet också att jag gör mina egna val och de val jag gör kan göra att vissa möjligheter inte visar sig eftersom dom kommer efter det ja jag säger nej till.

Jag är ändå väldigt tacksam och glad över de val jag gör och att jag väljer att tacka nej till många saker som vore kanske för andra en enklare väg. Väljer jag ja här så infinner sig möjligheter som skulle ge mig mycket, men ändå inte det jag önskar för mig själv.

Jag är tacksam för att jag vågar välja och inte låter någon annan välja åt mig, men ändå kan någon ge mig tips och tankar till att ta de beslut jag tar i mitt liv.

Hur skulle mitt liv ha sett ut om jag haft den självkänsla jag har idag redan för 20 år sedan? Jag hade helt klart inte varit den jag är idag, men så inser jag att den jag är idag är jag stolt över och jag vill egentligen inte vara någon annan än den jag är idag.

Tankar hit och tankar dit tänkt om ifall att! Det jag i alla fall bestämt mig för att stå för mina beslut och vara stolt över mig själv i allt och för alltid.

Vart kommer mitt liv att ta mig? Ja, det är en spännande fråga och vilka val kommer jag att göra? Kommer det innebära att jag kommer att fortsätta leva själv livet ut? Jag hoppas även jag hitta min del i en helhet i mitt liv, men inte bara för att ha någon utan för att det är rätt och att den möjligheten säger att nu är det dags.

Jag hoppas att jag vågar och tillåter möjligheterna att kliva in i mitt liv. Att jag får fortsätta föreläsa, skriva och prata i radio som är mina önskningar i stora mått för det är då jag känner mig verkligen mitt i mitt esse.

Jag gör mitt bästa för att vara öppen för livets möjligheter och jag försöker våga vara stark när rädslan tar tag i mitt liv och skakar om mig. Jag vet att jag har hittat min trygghet, min styrka och min självkänsla låter jag gro och växa för varje dag.

Det jag vet att är att även jag har en mening med mitt liv, även om det ibland känns konstigt och underligt. Hur har det här tänkt att bli för jag jobbar hårt, men ibland känns det som att det inte vill sig.

Jag vet att när tiden är inne tänker jag vara redo och ta nästa kliv i mitt liv.

Livet är här och nu, möjligheterna är mina och om jag önskar detta måste jag ta ansvar för att våga och vara redo.

Om möjligheterna precis knackar på min dörr är jag då redo eller ber jag dom vänta tills i morgon?  • Comments(0)//blogg.friskoteket.eu/#post271